Ортези ортопедичнi на гомілковостопний суглоб, стопу i ногу


Поділитися:

Ортез ортопедичний

Ортопедичні вироби дозволяють відновити рухомість, позбавитися від комплексів та почати жити повноцінним життям у разі отримання травм та втрати кінцівок. Протези від виробника 'Орто-Крок' мають найвищу якість яка повністю відповідає європейським нормам та стандартам.

В компанії можливо отримати ортез безкоштовно при наявності оригіналу направлення та копій документів, які підтверджують інвалідність та особистість людини.

Хто може отримати ортези безкоштовно

Орези на стопу

Отримати ортези в Україні безкоштовно мають право:

  • Діти до 18 років.
  • Ветерани.
  • Військовослужбовці.

Та інші особи які входять в перелік, вказаний в українському законодавстві. Для отримання безкоштовного протезування в Україні потрібно стати на облік до лікарні по місцю проживання, подати заяву в органи соцзахисту, отримати направлення з УСЗН, довідку з МСЕК та звернутися до 'Орто-Крок' з ціллю отримання ортезу ортопедичного.

Які вироби виготовляє компанія

Дитячі ортези

Виробник 'Орто-Крок' виготовляє:

  • Ортез тазостегновий забезпечує рівномірну фіксацію тазостегнового суглоба, зменшує біль та не визиває дискомфорту при носінні. Має зігрівальний ефект, прискорює процес реабілітації. Ортез на суглоб виготовляється на праву та ліву ногу і має різні розміри.
  • Ортопедичні устілки і супінатори використовуються для коригування дефектів стопи, лікування клишоногості та плоскостопості, а також для зменшення навантажень при носінні взуття на високих підборах.
  • Ортез на гомілковостопний суглоб буває декількох типів: жорсткий, напівтвердий та м’який. Він сприяє швидкому зрощенню хрящів, кісток, сухожиль та зв’язок. Також застосування гомілковостопного ортезу використовується при лікуванні 'відвисання стопи'. Виготовляються ортези на гомілковостопний суглоб різного розміру з врахуванням ступеня тяжкості захворювання, віку та ваги пацієнта.
  • Тутор та лангета застосовують при гострій травмі, хронічному захворюванні та запальному процесі суглоба коліна. Виріб дозволяє встановити ногу у потрібне положення та максимально знизити навантаження до повного загоєння.
  • Ортези для дітей виготовляються зі спеціальних матеріалів, що дозволяє їх використовувати починаючи з першого дня народження. Виріб дає можливість відразу розпочати коригування дефектів. Підбирає ортез дитячий лікар ортопед, який дає рекомендації щодо сили його фіксації та терміну носіння.
  • Ортез на голеностоп використовують при розриві зв’язок та сухожиль. Виріб дозволяє зменшити біль та прискорити одужання.
  • Ортези для стопи використовують при травмі стоп та пальців. Виріб фіксує травмовану частину тіла, та пришвидшує зростання кісток та сухожиль.

Ортези для ходьби виготовляються з матеріалів найвищої якості, та допомагають пришвидшити процес одужання не доставляючи пацієнту незручностей. Ортези на нижні кінцівки міцно фіксують суглоб, що запобігає його зміщенню в процесі ходьби. Також при втраті кінцівок можливо замовити штучну ногу при її вкороченні безкоштовно. Це допоможе повернутися до звичного життя та відновити поставу.

Які документи треба подати для отримання ортопедичного виробу безкоштовно?

Щоб отримати ортез на ногу безкоштовно потрібно:

  1. Принести від лікаря або МСЕК висновок з вказаним діагнозом.
  2. Дітям свідоцтво про народження.
  3. Дорослим паспорт.
  4. Індивідуальну програму реабілітації.
  5. Висновок комісії на отримання ортопедичного виробу.
  6. ІНН.
  7. Направлення із соцзахисту.

Після надання всіх зазначених документів виробник 'Орто-крок' виготовляє протез по індивідуальним замірам. Якщо пацієнт не попадає в перелік закону про безкоштовне отримання ортопедичного виробу, то його можливо купити. На ортез ціна залежить від розміру, виду та матеріалів, які використовувалися при його виробництві.